Web Tasarım

Web sitenizi size özel ve benzersiz tasarlıyoruz. Tüm mobil cihazlara uyumlu seo dostu ve özel pro yönetim paneliyle kolayca yönetebilirsiniz..
Tüm Mobil Cihazlara Uyumlu Responsive Tasarımlar
Artık aramaların çoğu mobil cihazlardan yapılmaktadır. Hem daha iyi bir kullanıcı deneyimi hemde arama motorlarında kolayca yükselebilmek için web tasarımınızın responsive olması çok önemlidir. Responsive tasarım tüm tarayıcılara ve mobil cihazlara %100 uyumludur. İyi bir kullanıcı deneyimi için web tasarımınızın özelliklede mobil cihazlarda sorunsuz kullanılabilmesi önemlidir. Günümüzde internetin %65 oranın'da mobil'den kullanıldığını unutmayınız.
Web tasarım urla
Mobil kullanım
İnternetin büyük bölümünün mobil'den yapıldığını düşündüğümüzde web sitemizin mobil versiyonunun nekadar önemli olduğunu anlıyoruz. Kullanmakta olduğumuz tasarımlar her nekadar tüm tarayıcılara ve tüm mobil cihazlara uyumlu olsada mobil web tasarımınızın kalitesini arttırmak için web sitenizin mobil versiyonunu farklı bir tasarım tercih edebilirsiniz. Örneğin masa üstü versiyonunuz responsive tasarımken mobil versiyonu AMP tasarım düşünebilirsiniz. Bu şekilde hem masa üstü hem mobil kullanıcı deneyimini daha iyi bir hale getirebilirsiniz.

seo optimizasyonu urla

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Yorumlar