restoran otomasyonları

Adisyon sistemleri PROPOS, ürün, menü ve kategorilerinizi kolayca tanımlayarak, dakikalar içinde sipariş ve ödeme almaya başlamanızı sağlayacak şekilde tasarlandı...

Dokunmatik ekran Ürünlere dokunarak kolayca sipariş alın, ürün seçeneklerini inceleyin, kategoriler arasında parmak uçlarınızla dolaşın.

Sipariş ürünleri arasında dilediklerinizi seçerek ikram, iptal veya iade işlemlerini tek dokunuşla gerçekleştirin. Sipariş ürünlerini seçerek tek dokunuşla bölün ve/veya dilerseniz diğer masalara kolayca taşıyın.

Endüstriyel POS Terminalleri

Menulux POS sistemini farklı boyut ve özelliklerdeki birçok Android tabletlerden ve endüstriyel POS terminali cihazlarında kullanabilirsiniz. İşletmenize özel cihaz konfigürasyonunu birlikte belirleyelim, size en uygun profesyönel sistemi çözümünü sunalım.
Paket Servis departmanlarınızı birlikte çalıştırabilirsiniz. Tüm Departmanlarıza özel menüler tasarlayabilir ve farklı ürünlerinizi dilediğiniz fiyatlara satabilirsiniz. Personeliniz bu sayede yetki dahilinde adisyon ve otamasyon programınız üzerinden raporlama oluşturabilirler

  • Caller ID çubuğunda daha telefonu kaldırmadan müşterinin telefon, ad-soyad ve o günkü arama sayısı görülebilir.
  • Müşterilerin adres bilgileri detaylı bir şekilde alınabilir...

restoran otomasyonu hakkında daha fazla bilgi...

Yorumlar